Van pixel tot foto: in omgeving Aerdenhout is Foto Menno Gorter uw specialist

Een mooie fotoprint van uw hele gezin of een uitvergrote foto van dat ene mooie plaatsje dat u op vakantie zo bijzonder vond, bij Foto Menno Gorter kunt u terecht voor een mooie afdruk van uw foto. Woont in de regio van Aerdenhout? Dan bent u bij onze fotozaak helemaal op de juiste plek. Ik ben specialist op het gebied van foto’s afdrukken, pasfoto’s en portretfoto’s maken en in het ontwikkelen van uw negatieven of films.

De producten en diensten van Foto Menno Gorter in de buurt van Aerdenhout

De fotoservice van mijn winkel in omgeving Aerdenhout is professioneel en kwalitatief hoog. Met ruim vijfentwintig jaar ervaring in het vak, ben ik een expert op het gebied van het afdrukken van foto’s. U kunt uw foto’s aanleveren op uw smartphone, geheugenkaart, usb-stick, als dia’s en negatieven en u kunt ook een oude foto meebrengen die u opnieuw afgedrukt wilt hebben. In mijn fotowinkel richt ik mij zowel op professionele fotografen als op hobbyisten in en rondom Aerdenhout. Op een speciale machine neem ik de vak- en handwerkafdrukken in behandeling. Veel professionele fotografen uit de omgeving Aerdenhout komen bij mijn zaak voor een fotoprint. Hieruit blijkt dat ze echte kwaliteit waarderen. Foto’s afdrukken kan zowel van digitale foto’s, klein beeld films en A.P.S. films in mijn fotowinkel.

Vergrootte foto’s afdrukken

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte plek in de buurt van Aerdenhout om uw foto’s te laten uitvergroten, kunt u ook bij mij terecht. Professionele afdrukken tot dertig bij vijfenveertig cm is voor mij een standaard procedure. Wanneer uw foto’s groter dan 30 bij 40 cm moeten zijn, duurt het maken van een fotoprint wat langer.

Pasfoto’s maken in de fotostudio in omgeving Aerdenhout

De juiste pasfoto die aan de richtlijnen voldoet, maak ik voor u. Ik zorg ervoor dat u zich op uw gemak voelt en zo komt u natuurlijk over op de foto. De belichting in mijn fotostudio is perfect voor een goede foto voor op uw rijbewijs of een ander officieel document. Wanneer u de pasfoto heeft goedgekeurd, kunt u er ook voor kiezen om deze in een speciale sleutelhanger te doen. Een leuk cadeau voor uzelf. Daarnaast kan ik ook internationale pasfoto’s maken die voldoen aan de eisen van specifieke landen.

sl3

Retoucheren of bewerken van foto’s

Naast het afdrukken van foto’s kan Foto Menno Gorter ook helpen bij het retoucheren en bewerken van de foto’s. Zo krijgt u het resultaat waar u naar op zoek bent.

Fotoadvies op maat

Ik sta voor u klaar met advies over uw camera en wanneer u vragen heeft over het gebruik van uw toestel, help ik u graag verder. Ook als u problemen heeft met de instellingen van uw camera, ben ik er met advies op maat.