De mooiste fotoprint voor u bij Foto Menno Gorter

Die ene mooie foto van een zonsondergang, een gezellig familieportret of een bijzondere portretfoto, bij Foto Menno Gorter kunt u deze allemaal laten afdrukken. De beste fotoprint van de hoogste kwaliteit, dat bied ik u. Voor professionele fotografen en amateurfotografen ontwikkel en druk ik foto’s af. Of u nu een digitale of een analoge camera heeft, u kunt bij mij voor alle fotoprints terecht.

Een fotoprint en vergrotingen van uw foto’s

Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van fotograferen, ontwikkelen en afdrukken, ben ik een specialist in fotografie en foto printen. De apparatuur die ik gebruik om uw foto’s te ontwikkelen is van hoge kwaliteit. Zo krijgt u altijd een mooie fotoprint die haarscherp is en ook uitvergroot er goed uit ziet. Daarnaast kunt u terecht bij mijn zaak voor vakkundige pasfoto’s, portretfoto’s en het uitvergroten van uw foto’s.
Een fotoprint laten uitvergroten tot 30 bij 45 centimeter is geen enkel punt. Deze fotoprint is van dezelfde hoge kwaliteit, vierhonderd dpi, als de kleinere formaten. Het is ook mogelijk om op een groter formaat uw fotoprint te laten maken, alleen dit kost wat meer tijd. U kunt deze fotoprint op strak aluminium of mooi canvas geleverd krijgen.

Dia’s en speciale negatieven printen

U kunt bij mijn fotozaak niet alleen digitale of analoge opnamen laten afdrukken, maar u kunt ook een fotoprint laten maken van uw dia’s en afwijkende negatief-formaten. Glasnegatieven zijn ook mogelijk om in mijn fotostudio af te drukken. Het ontwikkelen van de foto’s doe ik in mijn eigen zaak, dus ik stuur uw dia’s niet naar een centrale. Ik heb alles in eigen beheer.

Pasfoto’s printen

Een professionele en mooie pasfoto laten maken en printen kan bij mijn zaak. Sinds 2006 zijn de richtlijnen voor een goede pasfoto aangescherpt en heeft u het juiste formaat en de juiste achtergrond nodig voor de foto. Op de pasfoto’s mag u alleen glimlachen met een neutrale blik op uw gezicht. In mijn fotostudio let ik op deze richtlijnen en u kunt erop rekenen dat u met een mooie print naar huis gaat. Ik kan ook pasfoto’s maken volgens de internationale normen.

sl3

Advies voor uw beste fotoprint

Naast het printen van uw favoriete foto’s, geef ik ook advies en informatie over camera’s. Heeft u hulp nodig bij uw toestel? Ik help u graag verder met de instellingen en zo kunt u optimale foto’s maken en maak ik voor u de beste prints.