Foto Menno Gorter biedt u de beste fotoservice

Kwaliteit en vakkundigheid, daar staat Foto Menno Gorter voor. De meest betrouwbare fotoservice voor de mooiste foto’s met de scherpste beelden. Daar draait het om in mijn fotozaak. In mijn fotowinkel ontwikkel ik uw negatieven, druk ik foto’s af en maak ik pasfoto’s en portretfoto’s. Daarnaast kunt u ook in mijn zaak terecht voor advies op maat bij uw camera.

Uw fotoservice met diverse diensten

Foto Menno Gorter is gespecialiseerd in hobbyfotografie, maar ook in vak fotografie. U kunt digitale foto’s, A.P.S. films, dia’s en klein beeldfilms bij ons laten afdrukken, op ieder gewenst format. Dus uw mooiste vakantiemomenten, bijzondere uitstapjes of fijne familiedag die u hebt vastgelegd, druk ik voor u af. Ik gebruik alleen het beste, echte fotopapier voor de prints.
U kunt de foto’s aanleveren op geheugenkaarten, op uw smartphone, usb-stick, (glas)negatieven en dia’s. Ook als u een oude foto heeft, kunt u deze ook meenemen en dan druk ik die opnieuw voor u af. Al 25 jaar ben ik de specialist op het gebied van fotografie. Ik heb veel kennis van het ontwikkelen en afdrukken van foto’s. Daarnaast gebruik ik apparatuur die ervoor zorgt dat de kwaliteit van uw prints optimaal is. Dat is echte fotoservice!

Specialistische fotoservice voor pasfoto’s

Een goede pasfoto is essentieel voor veel officiële documenten. Sinds 2006 zijn de richtlijnen hiervoor strikter geworden. In mijn fotostudio kunt u uitstekend terecht voor pasfoto’s. Ik zorg ervoor dat u een ontspannen houding heeft op de foto en in de juiste positie op de foto komt. Daarnaast kan ik uw foto’s op maken volgens internationale normen. Een extra fotoservice is de sleutelhanger waarin u uw pasfoto kunt doen. Een leuk cadeautje voor een mooie prijs.

Fotoservice voor vergrotingen

Hebt u een foto die u graag uitvergroot zou ophangen thuis? Ik sta ook voor u klaar voor vergrotingen van uw prints. Een foto van 30 bij 45 centimeter is snel klaar. Wanneer De foto groter is dan deze afmetingen, duurt het afdrukken wat langer. De foto’s hebben allemaal dezelfde hoge kwaliteit: 400 dpi. Mijn fotoservice staat daarvoor garant.

sl3

Het beste advies voor uw camera

Niet alleen het ontwikkelen en afdrukken van uw foto’s hoort bij mijn fotoservice. Ook als u advies nodig heeft over uw camera en de instellingen ervan, kunt u bij mij terecht. Ik help u graag verder met uw toestel. Onze fotoservice doet graag net een stap extra voor u.